14 Kasım 2013 Perşembe

üniversiteden ceza


Hakkari Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, üniversitede bazı öğretim görevlileri ile öğrenciler arasında yaşandığı iddia edilen ‘Not karşılığı cinsel istismar’ olayı ve dün akşam rektörlüğe yapılan molotoflu saldırı ile ilgili açıklama yaptı.
 
2008 yılında kurulan Hakkari Üniversitesinin, bünyesinde barındırdığı 600 personeli ile özverili bir şekilde çalıştığını belirten Ceylan, göreve başladıkları günden bu yana Hakkari halkının hassasiyetlerini önemsemeye gayret ettiklerini söyledi.

Üniversitede yaşandığı ileri sürülen “Not karşılığı cinsel istismar” olayına da değinen Ceylan Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının emri ile başlatılan operasyon kapsamında soruşturma dosyasında gizlilik kararı verildiği için dosyanın muhteviyatı hakkında net ve kesin bir bilgiye sahip olmadıklarını kaydetti. Ceylan, "Son günlerde basın yayın kuruluşları tarafından üniversitemiz hakkında yapılan olumsuz haberleri, Hakkari Üniversitesinin kurumsal kimliğine mal etmenin, kişisel fiil ve eylemlerin tüm üniversite personelini töhmet altında bırakacak şekilde algılanmasının üzüntüsünü yaşamaktayız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder